Kategorie

Výrobci

Přepravka pro psa skládací Maelson Soft Kennel S 62x41x41cm černá antracit

Lehká nylonová skládací přepravka pro psy. Zajistí pohodlný prostor pro pejska například v autě, na výstavách, závodech, při cestování. Kvalitní provedení.

Více informací


3 890,00 Kč vč. DPH

SK 7106

Maelson

Dostupnost: Skladem u dodavatele (3 dny)

Páníčci, kteří bez svého psa neudělají ani krok, ocení praktickou přepravku, která zajistí čtyřnohému parťákovi jeho vlastní prostor všude tam, kde je zapotřebí. Vlastní místo dodá pejskovi klid, majiteli zase pocit jistoty, že je pejsek v bezpečí. Možnost jednoduchého a rychlého složení přijde vhod doma i na cestách. Rozložená přepravka nezabere téměř žádný prostor. Přepravka je stabilní a pro pejska velmi pohodlná. Pocit pohodlí při pobytu v přepravce pejskovi dodá hřejivý polštář z imitace ovčí kůže, který je její součástí.

Ať už se společně s pejskem věnujete třeba sportu, přehlídkám krásy či jen tak často jezdíte po výletech, přijde vhod kvalitní, praktická a luxusní přepravka, která vám i vašemu čtyřnohému miláčkovi dlouho vydrží.

Dlouhá životnost a spolehlivá ochrana vašeho pejska  

Skládací přepravka Soft Kennel pochází od prověřené německé značky Maelson. Je vyrobena z kvalitního nylonu, který je zároveň lehoučký a velmi odolný. Díky tomu vám vydrží opravdu dlouho, navíc poskytne vašemu pejskovi spolehlivou ochranu při nepříznivém počasí. Přepravku lze snadno složit a zase rozložit, manipulace s ní je opravdu snadná. Díky pružinovému mechanismu navíc nehrozí nechtěné rozložení. Pro snadnější přístup je přepravka vybavená odnímatelným krytem s vyztuženými a zaoblenými rohy, vyrobeným z 600D nylonu.    

Dopřejte na cestách svému čtyřnohému parťákovi jeho vlastní prostor  

Přepravka pro psa Soft Kennel je vybavena 3 samostatnými vchody (na přední, horní a boční straně), takže sami můžete vyzkoušet, který bude vašemu pejskovi nejlépe vyhovovat. Pro lepší výhled a přísun vzduchu je možné vchody zavřít pouze pevnou síťovinou. Chce si váš pejsek nerušeně odpočinout? Žádný problém, boční a horní vchod můžete zastřít. Nemusíte se také bát, že by vám pejsek z přepravky utekl – všechny vchody se uzavírají na odolný zip opatřený pojistkou.    

Skládací přepravka pro psa do auta, se kterou bude cestování radost  

Aby bylo cestování autem pohodlné a bezpečné pro pejska i pro vás, je přepravka Soft Kennel vybavená praktickými uchy určenými k provlečení bezpečnostního pásu. Pro snadné naložení pejska do přepravky a opětovné vyložení použijte nejlépe velký boční vchod. Samozřejmostí je vodotěsná základna přepravky, která navíc vždy zaručí pejskovi suché prostředí. Nedílnou součástí skládací přepravky do auta je vyjímatelný a omyvatelný polštář z imitace ovčí kožešiny. Díky němu bude mít váš pejsek na cestách či během čekání na soutěžích vždy pohodlí.    

Co všechno je součástí skládací přepravky Soft Kennel?

  • Nylonový vyměnitelný potah, odolný a trvanlivý.
  • Pevná ocelová skládací konstrukce s plastovými elementy, která zaručuje snadnou manipulaci a odolnost přepravky.
  • Polštář z umělé imitace ovčí vlny pro větší pohodlí pejska. Potah navíc můžete bez problému sundat a vyprat v pračce.

Rozměr: 62 x 41 x 41 cm

Barva: Černá antracit

TOPlist