Kategorie

Výrobci

Nůž skládací WOOD s pojistkou 21cm Cattara 13226

Nůž s titanovým povrchem, s klínem a břitem v zadní části rukojeti. Nůž Wood je užitečný pomocník pro camping, rybaření a další outdoor využití. Čepel nože je zhotovena z nožířské oceli 420J2, délky 9 cm o síle 2,7 mm. Materiál dosahuje tvrdosti HRC52-54.

Více informací


354,00 Kč vč. DPH

13226

Cattara

Dostupnost: Skladem u dodavatele

Nůž s titanovým povrchem, s klínem a břitem v zadní části rukojeti. Nůž Wood je užitečný pomocník pro camping, rybaření a další outdoor využití.

Čepel nože je zhotovena z nožířské oceli 420J2, délky 9 cm o síle 2,7 mm. Materiál dosahuje tvrdosti HRC52-54 a je obzvláště vhodný do nepříznivého prostředí, kde exceluje svou korozivzdorností, čepel je navíc potažena titanovým povrchem.

Díky výstupku na vrchní části čepele a vestavěné pružině, je možné rychlé otevření nože jednou rukou. Nůž je vybaven pojistkou, která se ovládá bočním posuvem palce ve spodní části rukojeti.

Střenky rukojeti jsou z jedné strany doplněny o dřevěnou, drážkovanou oporu palce a druhá strana je vybavena klipsem k přichycení za okraj kapsy, opasek apod. Střenky jsou ergonomicky tvarovány a kvalitně zpracovány z oceli 420J1 potažené titanem a v zadní části ji doplňují břit pro řezání provazů, nebo plastových pásek a ocelový klín pro různé využití, například rozbíjení ořechů, kokosu apod.

Technická data
délka zavřeného nože12 cm
délka otevřeného nože21 cm
délka čepele9 cm
tloušťka čepele2,7 mm
materiál čepeleSS 420 J2 (3CR13)
tvrdost čepeleHRC 52-54
váha nože180 g
pojistkaano
rychlé otevíráníano, systém quick release
uchyceníano, klips na opasek
další vybaveníocelový břit a klín
TOPlist