Kategorie

Výrobci

DRL světla pro denní svícení 12/24V MYCARR SJ-286

DRL světla pro denní svícení obsahují modul, který rozsvítí DRL světla automaticky po nastartování vozu. Při rozsvícení parkovacích nebo potkávacích světel se modul DRL světla vypne. Homologace RL E11 00 0003.

Více informací


1 920,00 Kč vč. DPH

707309

MYCARR

Dostupnost: Na externím skladě, dodání do 3 dní.

LED světla pro denní jízdu, napájení 12/24V. Balení obsahuje světla (2 ks), příslušenství, kabeláž a spojovací materiál.

DRL světla pro denní svícení obsahují modul, který rozsvítí DRL světla automaticky po nastartování vozu. Při rozsvícení parkovacích nebo potkávacích světel se modul DRL světla vypne.

LED světla s velmi nízkou spotřebou, LED moduly (startéry) s elektronickým řízením proudu pro optimální svítivost. Tyto světla mají rozptýlené světlo, které netvoří kužel (a tím neoslňuje) ale dostatečně zajišťují základní podmínku světel pro denní svícení (DRL) . Vysoce výkonně LED světla s nízkou spotřebou energie (7,8 W/1 světlo), jasné světlo s teplotou 6000K.

Při rozsvícených světlech pro denní svícení, nemusí být při nesnížené viditelnosti rozsvícená obrysová nebo potkávací světla.

Montáž těchto světel pro denní svícení není přestavbou vozidla ani změnou technických údajů. Jejich umístění na vozidlo nepodléhá žádnému dodatečnému schvalování.

Homologace RL E11 00 0003.

  • DRL SJ286
    Návod k instalaci DRL světel SJ286
TOPlist