Kategorie

Výrobci

Barevný autovosk s nano polymery černý Formula 1 615464

Barevný autovosk s nano polymery černý Formula 1 615464

Špičkový výrobek na obnovu původní barvy karoserie. Obsahuje barevný pigment, který odolává UV záření a dokonale zakryje drobné povrchové oděrky a škrábance. Speciální složení s nano polymery garantuje výbornou přilnavost k autolaku.

Více informací


232,00 Kč vč. DPH

615464

Formula 1

Dostupnost: Skladem u dodavatele (3 dny)

Špičkový výrobek na obnovu původní barvy karoserie. Obsahuje barevný pigment, který odolává UV záření a dokonale zakryje drobné povrchové oděrky a škrábance. Speciální složení s nano polymery garantuje výbornou přilnavost k autolaku a zajišťuje jeho dlouhotrvající ochranu a lesk. Vhodný pro různé barevné odstíny.

POUŽITÍ: Před použitím řádně zatřepte! Vytlačte přiměřené množství emulze na čistou tkaninu z bavlny nebo mikrovlákna a nanášejte krouživými pohyby na omyté, suché a vychladlé karoserie mimo přímé sluneční světlo. Vždy ošetřete menší souvislou plochu (1/4 kapoty) a nechte několik minut oschnout. Lehký našedlý film jednoduše setřete rychlejšími tahy suchou bavlněnou tkaninou. Neúčinný na rozpraskané nebo na kov odřené autolaky! Nevhodný na ošetření vinylových a pryžových dílů.

Výrobek chraňte před mrazem.

TOPlist