Kategorie

Výrobci

Epoxy tmel na kovy vysokoteplotní Permatex 84333

Epoxy tmel na kovy vysokoteplotní Permatex 84333

Profesionální dvousložkový tmel s obsahem titanu. Ideální na opravy poškozených a rozlomených kovových dílů vystavených vysokým teplotám, jako výfukové potrubí, chladiče automobilů, bloky motoru atd.

Více informací


271,00 Kč vč. DPH

84333

Permatex

Dostupnost: Skladem u dodavatele (3 dny)

Profesionální dvousložkový tmel s obsahem titanu. Ideální na opravy poškozených a rozlomených kovových dílů vystavených vysokým teplotám, jako výfukové potrubí, chladiče automobilů, bloky motoru atd. Vytváří zlatavě-hnědou pevnou hmotu, která se nesmršťuje a odolává vlhkosti, chemickým látkám a teplotám od -40°C do 260°C. Po vytvrzení dosahuje kovové tvrdosti a opravenou plochu lze mechanicky opracovávat jako kov (tzn. brousit, vrtat, natírat atd). Odolnost v tlaku : 52kg/cm2.

P0UŽITÍ: Před zahájením opravy poškozené místo vysušte a očistěte od prachu a mastnoty. Pro pevnější spojení zdrsněte plochy brusným papírem. Oddělte přiměřené množství tmelu a hnětením mezi prsty důkladně promíchejte obě složky dokud nezískáte jednobarevnou hmotu. Ihned nanášejte na požadované místo - tmel začíná tuhnout během 60 minut! Přebytečnou hmotu odstraňte vlhkým nožem. Pro dokonalou opravu nechte vytvrdnout minimálně 24 hodin při teplotě 21°C.

TOPlist