Kategorie

Výrobci

Odpojovač kontaktů autobaterie Lampa 39045

Odpojovač kontaktů autobaterie Lampa 39045

Jedná se o odpojovač baterie, který umožňuje pouhým otočením rychle a snadno odpojit akumulátor od zbytku vozu. S tímto odpojovačem se vám to už nikdy nestane ! Jednoduše při každém garážování zdvihnete kapotu a otočíte odpojovačem..

Více informací


239,00 Kč vč. DPH

39045

Lampa

Dostupnost: Skladem u dodavatele ( 2 dny )

Jedná se o odpojovač baterie, který umožňuje pouhým otočením rychle a snadno odpojit akumulátor od zbytku vozu. To má několik výhod.

První je ta, že je rázem konec s vybíjením baterie vlivem nejrůznějších svodových odporů atd. - i při vypnutém klíčku může u starého auta nějakým poškozeným izolačním přechodem procházet malý proud, který sice nijak nevadí, ale při dlouhodobém stání vybíjí baterii. To samé pokud máte nějaké modernější rádio, které i ve vypnutém stavu odebírá nějaký proud (obvykle kvůli tomu, aby si "pamatovalo" předvolby). Nebo může zlobit stropní osvětlení. Příčin je mnoho, ale výsledek je pokaždé tentýž. Přijdete po dvou týdnech k autu s celou rodinou, nabalení a natěšení na romantický výlet - a po otočení klíčku auto jenom smutně škytne. Baterie je vybitá...

 

S tímto odpojovačem se vám to už nikdy nestane ! Jednoduše při každém garážování zdvihnete kapotu a otočíte odpojovačem..

 

A jako bonus je zde nezanedbatelná věc - odpojovač působí i jako nejjednodušší a přitom stoprocentně spolehlivý imobilizér.

 

Technické parametry:

  • Maximální napětí: 24 V
  • Maximální proud: 100 A
TOPlist