Kategorie

Výrobci

Tekutý kov Permatex 25909

Tekutý kov Permatex 25909

Speciální šedé, jednosložkové tekuté plnivo s vysokým obsahem kovových mikročástic. Výborně se hodí ke spojení, opravě a vyplňování prasklin veškerých kovových dílů, včetně litinových a pozinkovaných. Použitelný také na dřevo a beton.

Více informací


151,00 Kč vč. DPH

25909

Permatex

Dostupnost: Skladem u dodavatele (3 dny)

Speciální šedé, jednosložkové tekuté plnivo s vysokým obsahem kovových mikročástic. Výborně se hodí ke spojení, opravě a vyplňování prasklin veškerých kovových dílů, včetně litinových a pozinkovaných. Použitelný také na dřevo a beton. Hmota tuhne do kovové tvrdosti a spoj či výplň lze opracovávat jako kov (tzn. brousit, vrtat, natírat atd.). Odolává vlhkosti, působení většiny chemikálií, vibracím a vysokým teplotám do 148°C.

POUŽITÍ: Před zahájením opravy plochy osušte, očistěte od prachu a mastnoty a pro pevnější spojení zdrsněte brusným papírem. Po aplikaci nechte zaschnout 3-4 hodiny. Při vyplňování hlubších otvorů nanášejte ve více vrstvách do max. tloušťky 6mm, přičemž každou nechte vyschnout. Pro dokonalý účinek nechte opravu vytvrdnout 24 hodin při teplotě 21°C.

TOPlist