Kategorie

Výrobci

Hustilka na pneu kovová s manometrem 7BAR ALCA 217200

Ruční pumpička s vysoce přesným manometrem (100 psi - 7 Bar). Válcová ocel 20 x 1,25 ", prášková barva. Se vzduchovou hadicí o délce 55 cm a 3 speciálními adaptéry. Nový vícedávkový konektor pro ventily pro automobily a jízdní kola (také pro francouzský ventil, závodní cyklistický ventil, ventil Presta) Pro automobily, kola, míčky apod.
Doporučeno německým magazínem MOTORRAD, srpen 2014 '

Více informací


555,00 Kč vč. DPH

0909618

ALCA

Dostupnost: skladem u dodavatele ( 3 dny )

Ruční pumpička s vysoce přesným manometrem. Válcová ocel 20 x 1,25 ", prášková barva
Se vzduchovou hadicí o délce 55 cm a 3 speciálními adaptéry. Nový vícedávkový konektor pro ventily pro automobily a jízdní kola (také pro francouzský ventil, závodní cyklistický ventil, ventil Presta)
Pro automobily, kola, míčky apod.
Doporučeno německým magazínem MOTORRAD, srpen 2014 '

Správný tlak v pneumatikách je zásadní pro bezpečnost vozu a komfort jízdy. alca® nabízí s vysoce výkonnou ruční pumpičkou efektivní řešení pro širokou škálu potřeb: Ať už jde o automobily, kola, míče nebo vzduchové matrace - výkonná ruční pumpička zaručuje maximální flexibilitu se čtyřmi různými kovovými a plastovými adaptéry. Má tlak vzduchu až 7 barů. Velký přesný manometr je velmi snadno čitelný. Umožňuje sledovat proces nafukování, abyste dosáhli správného výsledku. Vysoce výkonná ruční pumpička je vyrobena z robustního ocelového válce o rozměrech 50 x 3 cm a doporučuje jej časopis Motorrad (číslo 18/2014) za vynikající kvalitu, vysokou stabilitu a dobré peníze. Získal hodnocení "skvělý produkt k nákupu".

TOPlist