Kategorie

Výrobci

Gold Eagle Stabilizátor ethanol E85 946 ml

Gold Eagle Stabilizátor ethanol E85 946 ml

Zabraňuje korozi, pomáhá odstranit vodu, čistí palivový systém, navrací výkon. Nejlepší bojovník při problémech vzniklých použitím směsi etanolu a benzínu jako paliva  (označení E85).

Více informací


1 014,00 Kč vč. DPH

22240

Gold Eagle

Dostupnost: Skladem u dodavatele (3 dny)

Zabraňuje korozi, pomáhá odstranit vodu, čistí palivový systém, navrací výkon.

Nejlepší bojovník při problémech vzniklých použitím směsi etanolu a benzínu jako paliva  (označení E85). Takové palivo na sebe více váže vodu, která působí na korozi nádrže, palivové potrubí, karburátor nebo vstřikování. Následkem mohou být problémy se startováním, s výkonem motoru, nepravidelností jeho chodu. Tento problém se může znásobit dlouhodobým odstavením vozidla (motoru) z provozu (např. přes zimní období).

POUŽITÍ: zajišťuje rychlé starty všech 2 a 4 dobých motorů při provozu na phm: benzín, směs benzín/olej, směsí etanolu/benzín (E85). Dávkujte do nádrže při každém tankování. Bezpečné použití rovněž ve všech lodních benzinových vestavěných a přívěsných lodních motorech, pro palubní generátory a motory vodních skútrů. Také bezpečné pro použití u všech obytných vozů, sekaček na trávu, traktorů, pro sněžné skútry, motocykly, vyžínače trávy, pro všechny venkovní benzinové motory. Před uskladněním absolvujte krátkou projížďku, nebo nechte běžet ve volnoběhu, aby se STA-BIL dostatečně promísil.

 

VÝROBKY STA-BIL představují jedinečnou řadu stabilizátorů kvality pohonných hmot. Udržují pohonné hmoty čerstvé po dobu 8 -10 měsíců a chrání tak palivovou soustavu a pohonnou jednotku automobilů, sezónně používaných dopravních prostředků, zemědělských strojů i jiné techniky. Produkty STA-BIL chrání před tvorbou mikroorganismů, biochemickým rozkladem pohonných hmot při dlouhém skladování a zabraňují tvorbě koroze a kalů v potrubí palivové soustavy a motoru = nastartujete i po dlouhé odstávce bez nejmenších problémů.

DÁVKOVÁNÍ PRO STABILIZACI PALIVA NA DELŠÍ OBDOBÍ: Dávkujte v poměru 100ml přípravku k 66 litrů paliva (obsah lahve vystačí k ošetření 625 litrů etanolu s benzínem). Pro dlouhodobější sezónní skladování (až dva roky) použijte dvojnásobek doporučeného dávkování.

DÁVKOVÁNÍ PRO KAŽDODENNÍ POUŽITÍ, OPTIMÁLNÍ VÝKON A OCHRANU MOTORU: Dávkujte v poměru 100ml přípravku k 132 litrů paliva (obsah lahve vystačí k ošetření 1248 litrů etanolu s benzínem).

TOPlist