Kategorie

Výrobci

Sada na opravu pneu 500ml + kompresor LAMPA 72153

Sada PUMP & GO na opravu pneu 500ml + kompresor 12V LAMPA 72153, která umožňuje opravu i huštění pneumatiky na cestě. Jednoduchým způsobem dočasně opravíte defekt a jste opět mobilní během chvilky, bez výměny kola na voze.

Více informací


1 199,00 Kč vč. DPH

72153

Lampa

Dostupnost: Skladem u dodavatele ( 2 dny )

PUMP & GO  sada na opravu pneu 500ml + kompresor 12V, která umožňuje opravu i huštění pneumatiky na cestě. Jednoduchým způsobem dočasně opravíte defekt a jste opět mobilní během chvilky, bez výměny kola na voze.

Jednoduchý a rychlý způsob jak dočasně opravíte defekt (průraz pneumatiky) a opět můžete pokračovat v cestě. Tento způsob je nejen jednodušší a rychlejší než výměna kola – ale je také bezpečnější, protože nemusíte auto zvedat heverem ani řešit problém se příliš utaženými a zarezlými šrouby a to mnohdy za velkého provozu na vozovce blízko Vás.

Těsnící hmota nabízí spolehlivé utěsnění průrazů způsobených předměty do 5mm v průměru. Ventilová vložka musí být vymontována před aplikováním těsnící hmoty. Použite nástroj k vymontování ventilové vložky předtím, než do pneumatiky ručně vtlačíte těsnící hmotu obsaženou v nádobce. Po natlačení těsnící hmoty vraťte vložku venitlku zpět a kolo nahustěte na požadovaný tlak. Následnou jízdou se hmota rozlije po obvodu pneumatiky a utěsní všechny defekty. Zkontrolujte a případně nahustěte na předepsaný tlak v zalepené pnumatice před pokračováním v další jízdě.

S kompresorem je jednoduché pravidelně hustit Vaše pneumatiky. V přístroji je vestavěn tlakoměr, který umožní přesné odečtení tlaku pneumatiky. Doporučený tlak pneumatik, zvýší bezpečnost a ušetříte peníze za palivo, zažijete bezpečnější a příjemnější jízdu a současně prodloužíte životnost pneumatik. Navíc jsou součástí kompresoru i tři multifunkčními adaptéry pro sportovní míče a nafukovací hračky.

Kompatibilní s TPMS systémem (Tyre Pressure Monitoring System)

TOPlist