Kategorie

Výrobci

Parkovací systém bezdrátový s LCD, 4 senzory

Bezdrátový parkovací systém zadní s 4 čidly je určený pro detekci překážek za vozidlem. Díky bezdrátovému LCD displeji je velmi usnadněna

Více informací


1 597,00 Kč vč. DPH

ps4w

Dostupnost: Skladem u dodavatele

Bezdrátový parkovací systém zadní s 4 čidly je určený pro detekci překážek za vozidlem. Díky bezdrátovému LCD displeji je velmi usnadněna instalace - nemusíte protahovat žádné kabely mezi přední a zadní částí vozidla.

Systém je aktivován automaticky při zařazení zpátečky. Signalizace probíhá akusticky (je možné vypnout) a opticky na oranžově podsvíceném LCD displeji a číselným zobrazením vzdádlenosti. Komunikace mezi LCD displejem a řídící jednotkou probíhá bezdrátově, což podstatně urychluje montáž systému. Systém je vybaven detekcí vadného senzoru, v případě poruchy se informace zobrazí na displeji. Systém rozlišuje překážky zvlášť na levé a pravé straně.

Senzory nejsou vhodné do kovových nárazníků a dále do vozidel, u nichž některá součást zasahuje do vyzařovacího pole senzorů.

Senzory je možné lakovat do barvy vozu, avšak nástřik by měl být proveden profesionálně, tenkou vrstvou. Celková vrstva nástřiku by neměla přesáhnout 70nm. Hlavní zásadou při nástřiku je, aby nedošlo ke spojení (slepení) vnitřní a vnější části senzoru vrstvou barvy - tedy zachování čisté distanční mezery mezi oběma částmi. Při použití vypalovacího laku vypalovat max. při teplotě 60st. po dobu 35 min.
Technické údaje:
- napájecí napětí: 12V/100mA
- pracovní teplota: -30 - +80 st.C
- detekční rozsah: 0,3 - 2,5m
- dosah bezdrátového přenosu: 20m
- přenos na frekvenci 433 Mhz
- hlasitost akustické signalizace: 70-80dB
- průměr senzorů: 22mm

TOPlist