Kategorie

Výrobci

CAREX - sada na RENOVACI plastových světlometů

CAREX - sada na RENOVACI plastových světlometů

Sada na renovaci a leštění světlometů CAREX. Kompletní sada na leštění a ochranu povrchu světlometů předních a zadních světlometů jednoho automobilu (pasta 50 g a karnaubský vosk 5 ml).

Více informací


448,00 Kč vč. DPH

0803603

CAREX

Dostupnost: Skladem

Sada na renovaci a leštění světlometů CAREX (pasta 50 g a karnaubský vosk 5 ml).

Popis produktu:   sada na leštění a ochranu povrchu světlometů předních a zadních světlometů jednoho automobilu je sestavená na základě dobrých zkušeností s naší renovační sadou, s rozdílem menšího množství leštící pasty a brusných papíru,určených pro ruční aplikaci.          

  • balení je určeno na oživení a ochranu povrchu předních a zadních světel osobního automobilu.
  • přibaleným Karnaubským voskem povrch po renovaci ochráníte před povětrnostními vlivy a zvýšíte jeho UV stabilitu.
  • pro přeleštění světel před a po sezóně a odstranění povrchové oxidace
  • k udržení bezchybného vzhledu světlometu po jeho renovaci potřebujete pouze běžnou či aku vrtačku.

     

UPOZORNĚNÍ: tato sada NENÍ určena pro povrch poškozený do hloubky!

Pro povrch vyžadující odstranění hlubších vad jejich vybroušením, vybroušení poškozeného krycího laku, povrch poškrábaný nebo popraskaný jsou určeny SADY NA RENOVACI poškozeného povrchu tvrzených plastů !      

Obsah balení:

  • UNAŠEČ 75mm (suchý zip) - používá se pro broušení a leštění pomocí kotoučů opatřených suchým zipem klasickými i akumulátorovými vrtačkami.
  • BRUSNÉ PAPÍRY P1500 a P2000
  • MOLITANOVÝ LEŠTÍCÍ KOTOUČ 85 mm (suchý zip)
  • LEŠTÍCÍ PASTA CAREX 25g
  • PRAVÝ přírodní Brazilský KARNAUBSKÝ VOSK - 15 ml (cca 60 aplikací)
  • JEMNÝ LEŠTÍCÍ APLIKÁTOR 6 KUSŮ

     

TATO SADA JE URČENA PRO zákazníky, kteří se úplné renovace obávají nebo jsou jejich světlomety jsou pouze povrchově zašedlé, zežloutlé, zmatněné, nejsou poškozené do hloubky, nejsou popraskané, ani výrazně poškrábané, proto není potřeba mechanicky narušovat jejich povrch vybroušením vad a stačí je k oživení a navrácení čirosti pouze vyleštit. Využít ji mohou i Ti zákazníci, kteří si před časem světlomety renovovali jakoukoliv renovační sadou a potřebují je jen občas oživit a chránit jejich povrch.     vs. KONKURENCE: Tato naše sada se dá považovat za přímou konkurenci produktu, který již na našem trhu je. Oproti konkurenční sady, která je pro ruční aplikaci, je tato leštící sada pro použití pomocí vrtačky méně fyzicky a časově náročná, leštění proto zvládne každý.tato leštící sada je částečně určena pro použití pomocí vrtačky. Za současného zvlhčování vodou se povrch světlometů ručně obrousí krouživými pohyby nejprve smirkem zrnitostí P1500, poté P2000.         Světlomet stačí umýt, nemusí se demontovat ani olepovat krycí páskou, unašeč se uchytí do vrtačky, na něj se suchým zipem připevní leštící molitan navlhčený pár kapkami vody, prstem se na něj nanese trochu leštící pasty a povrch světlometů se leští až do požadovaného stavu za občasného zvlhčování molitanu nebo přidávání pasty. Po umytí a osušení se na povrch nanese aplikátorem tenký ochranný film karnaubského vosku, který se druhým aplikátorem po 20ti minutách rozleští. Díky strojnímu použití sady je výsledek nesrovnatelný v porovnání s leštěním ručním.

 

Videonávod:

 

TOPlist