Kategorie

Výrobci

NANOPROTECH Auto Moto ANTICOR 150ml

NANOPROTECH Auto Moto ANTICOR 150ml

Má výborné mazací a konzervační schopnosti. Zajišťuje proti zamrznutí mechanických součástek do teplot až -80°C. Povoluje zatuhlé matice a mechanismy. Vytváří neproniknutelnou bariéru chránící kovové součástky automobilu a motocyklu až po dobu 365 dní.

Více informací


397,00 Kč vč. DPH

90502

Nanoprotech

Dostupnost: Skladem u dodavatele

O Nanoprotech Auto Moto Anticor:

Sprej Nanoprotech Auto Moto Anticor je pečlivě vyladěn pro použití v automobilovém průmyslu. Na povrchu ošetřeného materiálu se formuje tenká vrstva z nanočástic, která se fyzikálními silami váže na materiál a tvoří neproniknutelnou a vodoodpudivou vrstvu chránící povrch před vlhkostí.

 

NANOPROTECH Auto Moto Anticor byl vyvinut s ohledem na náročné podmínky použití a provozování automobilů a motocyklů a efektivně je chrání v širokém rozsahu teplot a tlaků.

 

Konzervační roztok proniká díky extrémně nízkému povrchovému napětí do mikrotrhlin a pórů materiálu a vytěsňuje z nich všechnu vlhkost. Ochranná vrstva působí po dobu až jednoho roku a zabraňuje korozi a degradaci povrchu materiálu.

 

Video Nanoprotech Anticor a Electric využití v praxi:

 

 

Princip působení nanotechnologie a důvod výjímečností spreje Nanoprotech:

Bez ošetření se vlhkost v mikrotrhlinách usazuje a způsobuje korozi a degradaci povrchu.NANOPROTECH proniká do nerovností a mikrotrhlin a 100% vytěsňuje vlhkost.     Pevná a pružná ochrana působí po dobu až 1 roku!

 

Reference:

 

"O mazacích schopnostech přípravku NANOPROTECH asi není třeba pochybovat. Navíc jsme se během týdenního používání přesvědčili o tom, že opravdu funguje ochrana proti vzniku koroze." Skutrportal.cz 

 

Návod použití:


Sprej pečlivě protřepejte a nanášejte souvislou vrstvou na určený povrch ze vzdálenosti 20 – 30 cm. Po aplikaci vyčkejte 10 až 15 minut k úplnému proniknutí roztoku do mechanismu.  Sprej používejte v dobře větraných prostorách. Doporučujeme používat ochranné rukavice.


Možnosti použití:

  • Panty, závěsy, kloubové spoje, čepy
  • Zámky dveří, kufrů, kapot
  • Šrouby, matky
  • Závěsná a tažná zařízení
  • Gumová těsnění dveří a provozních otvorů

 

Spotřeba:

Spotřeba jednoho spreje Nanoprotech je přibližně 50 ml / 1m2

 

Složení:

Výrobek Nanoprotech obsahuje vysoce čisté minerální oleje, antikorozní přísady, antioxidanty, dezodorizovaný parafín, naftenové uhlovodíky, tajnou recepturu NANOPROTECH, propan butan.
Vyrobeno v EU

Obsah 150 ml

TOPlist